اشتراک گذاری

علت چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون یکی از اختلالاتی است که کاربران تلویزیون های تمامی برندها ممکن است با آن مواجه شوند. چشمک زدن چراغ تلویزیون به دلایل بسیار مختلفی رخ می دهد و در واقع این، نوع چشمک زدن چراغ تلویزیون است که به کاربر اعلام می کند که کدام قسمت دستگاه آسیب دیده است. در این مقاله به بررسی علل اصلی چشمک زدن چراغ پاور و همچنین روش های رفع این ایراد خواهیم پرداخت.

 علت چشمک زدن چراغ ال ای دی تلویزیون در تمامی برندها تقریبا مشابه بوده و از همین رو اینکه تلویزیون شما از چه برندی است تفاوتی در عیب یابی و پیدا کردن علت چشمک زدن چراغ آن ایجاد نمی کند.در برخی مواقع مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون می تواند با جدا کردن دستگاه از برق و اتصال مجدد آن پس از چند دقیقه برطرف شود. اما در مواقعی نیز این مشکل دلایل دیگری دارد و باید به دنبال عیب یابی و تشخیص صحیح آن باشید.

 در صورتی که دستگاه شما نیز با این مشکل مواجه شده اید می توانید با مطالعه این مقاله علت این مساله را پیدا کرده و در صورت نیاز از تکنسین های تعمیر تلویزیون سونی بخواهید برای رفع ایراد دستگاه به محل شما اعزام شوند. خدمات سرویس در محل مرکز سخت افزار ایران دارای گارانتی بوده و شما می توانید با خیال راحت از کیفیت بالای خدمات دریافتی خود، تعمیر دستگاه را به ما بسپارید.

حل مشکل چشمک زدن پاور تلویزیون

بررسی علل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون سونی

ابتدا باید این را بدانید که چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون می تواند نشان دهنده وجود ایراد در عملکرد تلویزیون شما باشد. به این ترتیب لازم است ابتدا این مشکل را عیب یابی کرده و سپس در جهت رفع آن تلاش کنید تا باعث ایجاد مشکلات جدی در تلویزیون نشود.

در صورتی که در هر یک از قسمت های تلویزیون نقصی وجود داشته باشد، مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون رخ می دهد. بروز ایراد در برد پاور تلویزیون را می توان به عنوان یکی از مهم ترین و رایج ترین دلایل چشمک زدن چراغ آن به شمار آورد.

همچنین بروز اختلال در برد اصلی تلویزیون که عملکردی همانند مغز انسان دارد، باعث ایجاد مشکل در دستگاه شده و عملکرد آن را تحت تاثیر قرار می دهد. به این ترتیب لازم است ابتدا منشا بروز مشکل را شناسایی کرده و سپس در جهت رفع آن اقدام نمایید.

در فیلم آموزشی 👈 تعمیر بک لایت تلویزیون سونی 👉 با تعمیر آن آشنا میشی پس یه سر بزن حتما به کارت میاد

علل اصلی چشمک زدن چراغ تلویزیون

تنظیمات مربوط به چراغ پاور تلویزیون قابل تغییر دادن است، اما به طور کلی در صورتی که تغییری در این بخش ایجاد نکرده باشید، چراغ پاور تلویزیون در حالت خاموش بودن دستگاه همواره روشن است. در هنگامی که قصد روشن کردن تلویزیون را داشته باشید با فشردن دکمه روشن شدن روی ریموت کنترل، تلویزیون روشن شده و همزمان با آن چراغ پاور نیز خاموش می شود.

 بنابراین در مواردی که چراغ پاور چشمک می زند اختلالی در سیستم به وجود آمده که این اختلال موجب بهم ریختن عملکرد چراغ پاور نیز شده است. همانطور که اشاره کردیم بسته به اینکه چشمک زدن چراغ تلویزیون در چه حالتی و به چه صورتی رخ دهد می توانیم متوجه شویم که ایراد در کدام یک از قسمت های دستگاه است. در ادامه برخی از این شرایط را توضیح داده ایم:

  • چشمک زدن چراغ تلویزیون در حین روشن شدن
  • روشن نشدن دکمه پاور تلویزیون با اتصال آن به برق
  • چشمک زدن چراغ تلویزیون در حین روشن بودن دستگاه
  • روشن شدن چراغ استندبای دستگاه و روشن نشدن تلویزیون سونی
  • چشمک زدن 3 باره چراغ پاور تلویزیون
چشمک زدن چراغ تلویزیون

1. چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون در هنگام روشن کردن آن

یکی از زمان هایی که ممکن است شاهد چشمک زدن چراغ ال ای دی تلویزیون باشیم در زمان روشن شدن دستگاه است. البته در تنظیمات برخی تلویزیون ها عملکرد چراغ پاور بدین صورت است که پس از فشردن دکمه پاور در ریموت کنترل ابتدا چراغ کمی چشمک زده و سپس دستگاه روشن می شود.

 تا این مرحله شرایط کاملا عادی است. اما مشکل از جایی شروع می شود که چراغ در زمان روشن شدن چشمک نمی زند. این مساله به عنوان یک زنگ خطر است که باید به آن توجه کنید. در چنین مواردی احتمال آن وجود دارد که برد آسیب دیده باشد و این مساله علت عدم چشمک زدن چراغ ال ای دی در تلویزیون باشد.

2. چشمک زدن چراغ تلویزیون به تعداد 3 مرتبه

گاهی اوقات ممکن است متوجه شوید که چراغ پاور سه مرتبه چشمک زده و سپس تلویزیون خاموش می شود. این مساله نشان می دهد که یک اشکال فنی در برد پاور و قطعات آن، یا کابل ها و اتصالات پنل رخ داده است. این مشکل نیاز به بررسی تخصصی داشته و دستگاه باید توسط تکنسین های ماهر مورد بررسی و عیب یابی قرار گرفته و سپس تعمیر شود.

3. چشمک زدن چراغ ال ای دی تلویزیون به صورت مداوم

چنانچه متوجه چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون خود شدید ابتدا لازم است که محافظ برق متصل به دستگاه را بررسی کنید. گاهی اوقات فرسوده شدن محافظ باعث می شود که ولتاژ مورد نیاز و لازم به دستگاه نرسد. اما در صورتی که پس از بررسی متوجه شدید که محافظ سالم است منبع این اختلال احتمالا در بخش برد پاور یا برد اصلی خواهد بود.

 بنابراین شیوه کار در چنین مواردی بدین صورت است که ابتدا از سالم بودن محافظ اطمینان حاصل کنید. در صورت امکان بهتر است دستگاه را با یک محافظ دیگر نیز امتحان کنید. در صورتی که با اتصال به محافظ جدید هم چشمک زدن چراغ تلویزیون به صورت مداوم کماکان ادامه داشت، با مرکز سخت افزار ایران تماس گرفته و درخواست اعزام تکنسین تعمیرکار به محل برای تعمیر تلویزیون را ثبت نمایید.

روش های حل مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

به منظور رفع چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون روش هایی وجود دارد که افراد متخصص می توانند با توجه به علائم و نشانه ها آن ها را به کار ببرند. در این بخش به بررسی راه های برطرف کردن این مشکل به طور کامل اشاره می کنیم:

چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

1. چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون در حین روشن کردن

چنانچه در هنگام روشن شدن تلویزیون با چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون مواجه شدید، جای هیچ گونه نگرانی نیست. این شرایط طبیعی است و نشان دهنده این است که تلویزیون شما عملکرد درستی دارد. در صورتی که در حین روشن کردن دستگاه، چراغ استندبای چشمک نزند، به معنای این است که مین برد یا برد اصلی آن با اختلال مواجه شده و باید از تکنسین های متخصص برای رفع این حالت کمک بگیرید.

2. روشن نشدن دکمه پاور تلویزیون با اتصال به برق

در برخی مواقع که تلویزیون به برق متصل شده است اما چراغ پاور آن روشن نمی شود، لازم است اتصالات تلویزیون و نحوه برق رسانی آن به دستگاه را مورد بررسی قرار دهید. توصیه می شود در این شرایط اتصال دستگاه به برق را قطع کرده و پس از چند دقیقه مجددا وصل نمایید.

در صورتی که مشکل همچنان باقی بود می توانید از دفترچه راهنمای مخصوص تلویزیون خود کمک بگیرید.مطالعه مقاله خاموش و روشن شدن تلویزیون سونی و روش های رفع آن می تواند به شما کمک شایانی نماید.

3. چشمک زدن چراغ تلویزیون در هنگام روشن بودن

زمانی که با چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون در هنگام روشن بودن دستگاه مواجه شدید، لازم است برد اصلی را مورد بررسی قرار دهید. همچنین در برخی موارد فرسوده بودن محافظ برق باعث می شود تلویزیون ولتاژ لازم را دریافت نکند و با مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون روبرو می شوید.

به این ترتیب پیش از آنکه با تکنسین های متخصص تماس بگیرید، یک مرتبه محافظ و رابط برق را چک کنید. چنانچه پس از انجام این کار ها باز هم مشکل برطرف نشد، لازم است از تعمیرکاران به منظور عیب یابی و تعمیر آن درخواست کمک کنید.

4. روشن شدن چراغ استندبای تلویزیون و روشن نشدن دستگاه

هنگامی که تلویزیون به برق متصل شده و دستگاه خاموش باشد، چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون امری طبیعی به شمار می رود. اما اگر تلویزیون روشن نشود، باید اقدام به دنبال کردن مراحل زیر نمایید:

  • پیش از هر کاری لازم است کلیه اتصالات تلویزیون به پریز برق یا دیگر دستگاه ها را قطع نمایید.
  • پس از گذشت چند دقیقه مجددا تلویزیون را به برق متصل کرده و آن را روشن نمایید. در صورتی که مشکل همچنان باقی بود، تلویزیون را به مدت 24 ساعت از برق جدا کرده و سپس آن را چک کنید.
  • در برخی مواقع ممکن است مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون ریشه در ریموت تلویزیون داشته باشد. در این صورت باتری های ریموت را خارج کرده و همچنین ریموت دستگاه های دیگر را از آن جدا کنید. سپس با دکمه پاور تلویزیون را روشن کنید. در صورتی که مشکل حل شد، بیانگر خرابی ریموت کنترل است.
  • اما چنانچه مشکل برطرف نشد، لازم است از مراکز مجاز تعمیرات تلویزیون جهت عیب یابی و تعمیر دستگاه کمک بگیرید.

5. چشمک زدن 3 باره چراغ پاور تلویزیون

در مواقعی بروز ایراد در کابل ها، برد اصلی تلویزیون، پاور برد و غیره توسط یک هشدار مشخص به شما اعلام می گردد. در صورتی که چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون 3 مرتبه پشت سر هم اتفاق بیفتد، هیچ اقدامی نکنید و فقط از تعمیرکاران مجاز درخواست کمک نمایید. آن ها با بررسی مشکل، نسبت به تعویض یا تعمیر قطعات اقدام می کنند.

راهکارهای اولیه رفع چشمک زدن چراغ ال ای دی تلویزیون

برای اینکه مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون را رفع کنید همیشه نیاز به بهره گیری از روش های تعمیرات پیچیده نیست. گاهی اوقات ممکن است چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون به دلایل بسیار ساده و پیش پاافتاده ای رخ داده و تنها با چند اقدام ساده قابل رفع شدن باشد.

 به همین علت در ادامه این مقاله روش های ابتدایی و ساده ای که در برخی مواقع می توانند مشکل چشمک زدن چراغ پاور در تلویزیون را رفع کنند را توضیح داده ایم. بهتر است شما نیز پیش از کمک گرفتن از تعمیرکاران متخصص ابتدا این روش ها را انجام داده و در صورت عدم نتیجه گیری، از تکنسین های مرکز سخت افزار ایران کمک بگیرید.

1. خاموش و روشن کردن دستگاه

اگرچه ممکن است ساده به نظر برسد، اما گاهی اوقات چشمک زدن چراغ در تلویزیون به دلیل برخی ناهماهنگی های نرم افزاری جزئی رخ می دهد. برای رفع این مشکل باید تلویزیون را یک مرتبه خاموش و روشن کنید. در صورتی که دستگاه با ریموت خاموش نشد، با استفاده از دکمه پاور آن را خاموش کنید. چنانچه این روش نیز بی تاثیر بود تلویزیون را از برق بکشید.

 پس از آن چند دقیقه صبر کرده و مجددا آن را به برق بزنید. توجه داشته باشید که اگر تلویزیون به محافظ متصل است برای نتیجه بهتر در این روش لازم است دوشاخه تلویزیون را از محافظ خارج کرده و به صورت مستقیم نیز به پریز وصل کنید. در این شرایط اگر چشمک زدن چراغ تلویزیون به دلیل خرابی محافظ باشد به راحتی متوجه مشکل خواهید شد.

2. تمیز کردن منافذ دستگاه

روی بدنه تلویزیون سوراخ ها و روزنه های زیاد و متفاوتی وجود دارد. گاهی اوقات ممکن است این روزنه ها به وسیله گرد و غبار مسدود شده باشند و همین امر موجب چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون شده باشد. بنابراین یکی دیگر از راهکارهایی که می تواند به شما برای رفع این اختلال کمک کند تمیز کردن این منافذ و دریچه ها است.

3. جدا کردن دستگاه های جانبی

در پاره ای موارد نیز ممکن است برنامه ها و نرم افزارهای دستگاه های جانبی موجب اختلال در عملکرد دستگاه و در نتیجه چشمک زدن چراغ پاور شده باشند. برای اطمینان از این مساله و مشخص شدن ایراد دستگاه بهتر است یک مرتبه تمامی دستگاه ها و لوازم جانبی متصل به تلویزیون را از آن جدا کرده و بررسی کنید که آیا چشمک زدن چراغ تلویزیون رفع شده است یا خیر. توجه داشته باشید که پیش از جدا کردن دستگاه ها حتما تلویزیون را خاموش کنید تا آسیبی به دستگاه های جانبی وارد نشود.

4. ریست کردن دستگاه

ریست کردن دستگاه موجب رفع اختلالات نرم افزاری شده و در بسیاری از موارد مشکل چشمک زدن چراغ ال ای دی تلویزیون را نیز حل خواهد کرد.

5. بروزرسانی نرم افزار تلویزیون

یکی دیگر از مواردی که می تواند باعث بروز ناهماهنگی در سیستم عامل و در نتیجه عامل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون باشد آپدیت نبودن نرم افزار آن است. برای بروزرسانی این نرم افزار کافی است دکمه Home یا menu را روی ریموت کنترل فشار داده و وارد منوی تنظیمات شوید. پس از آن به قسمت پشتیبانی وارد شده و گزینه software update را پیدا کنید.

رفع چشمک زدن چراغ ال ای دی تلویزیون

در صورتی که برای نرم افزار تلویزیون شما نسخه جدیدتری ارائه شده باشد در این بخش اعلان مربوط به آن را مشاهده کرده و قادر به بروزرسانی آن خواهید بود. در صورتی که پس از انجام موارد گفته شده باز هم مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون برطرف نشد لازم است که از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید