اشتراک گذاری

علت چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

یکی از مشکلاتی که ممکن است در تلویزیون رخ دهد و باعث مراجعه کاربران برای تعمیر آن شود، چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون است. در برخی مواقع مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون می تواند با جدا کردن دستگاه از برق و اتصال مجدد آن پس از چند دقیقه برطرف شود. اما در مواقعی نیز این مشکل دلایل دیگری دارد و باید به دنبال عیب یابی و تشخیص صحیح آن باشید. در این مبحث قصد داریم علت بروز این مشکل و روش های حل آن را بررسی کنیم.

اگر به هر دلیل با چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون مواجه شدید، هر چه سریع تر اقدام به تعمیر تلویزیون سونی نمایید.

حل مشکل چشمک زدن پاور تلویزیون

بررسی علل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون سونی

ابتدا باید این را بدانید که چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون می تواند نشان دهنده وجود ایراد در عملکرد تلویزیون شما باشد. به این ترتیب لازم است ابتدا این مشکل را عیب یابی کرده و سپس در جهت رفع آن تلاش کنید تا باعث ایجاد مشکلات جدی در تلویزیون نشود.

در صورتی که در هر یک از قسمت های تلویزیون نقصی وجود داشته باشد، مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون رخ می دهد. بروز ایراد در برد پاور تلویزیون را می توان به عنوان یکی از مهم ترین و رایج ترین دلایل چشمک زدن چراغ آن به شمار آورد.

همچنین بروز اختلال در برد اصلی تلویزیون که عملکردی همانند مغز انسان دارد، باعث ایجاد مشکل در دستگاه شده و عملکرد آن را تحت تاثیر قرار می دهد. به این ترتیب لازم است ابتدا منشا بروز مشکل را شناسایی کرده و سپس در جهت رفع آن اقدام نمایید.

وضعیت های مختلف چراغ پاور تلویزیون

در این بخش لیستی ارائه کرده ایم که به حالت های مختلف چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون اشاره می کنیم:

  • چشمک زدن چراغ تلویزیون در حین روشن شدن
  • روشن نشدن دکمه پاور تلویزیون با اتصال آن به برق
  • چشمک زدن چراغ تلویزیون در حین روشن بودن دستگاه
  • روشن شدن چراغ استندبای تلویزیون و روشن نشدن دستگاه
  • چشمک زدن 3 باره چراغ پاور تلویزیون

در صورتی که نسبت به هیچ یک از این حالت ها شناخت ندارید، لازم است از یک مرکز تعمیرات تلویزیون کمک بگیرید تا برای عیب یابی و رفع مشکل اقدام کنند.

روش های حل مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

به منظور رفع چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون روش هایی وجود دارد که افراد متخصص می توانند با توجه به علائم و نشانه ها آن ها را به کار ببرند. در این بخش به بررسی راه های برطرف کردن این مشکل به طور کامل اشاره می کنیم:

چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

1. چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون در حین روشن کردن

چنانچه در هنگام روشن شدن تلویزیون با چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون مواجه شدید، جای هیچ گونه نگرانی نیست. این شرایط طبیعی است و نشان دهنده این است که تلویزیون شما عملکرد درستی دارد. در صورتی که در حین روشن کردن دستگاه، چراغ استندبای چشمک نزند، به معنای این است که مین برد یا برد اصلی آن با اختلال مواجه شده و باید از تکنسین های متخصص برای رفع این حالت کمک بگیرید.

2. روشن نشدن دکمه پاور تلویزیون با اتصال به برق

در برخی مواقع که تلویزیون به برق متصل شده است اما چراغ پاور آن روشن نمی شود، لازم است اتصالات تلویزیون و نحوه برق رسانی آن به دستگاه را مورد بررسی قرار دهید. توصیه می شود در این شرایط اتصال دستگاه به برق را قطع کرده و پس از چند دقیقه مجددا وصل نمایید.

در صورتی که مشکل همچنان باقی بود می توانید از دفترچه راهنمای مخصوص تلویزیون خود کمک بگیرید.مطالعه مقاله خاموش و روشن شدن تلویزیون سونی و روش های رفع آن می تواند به شما کمک شایانی نماید.

3. چشمک زدن چراغ تلویزیون در هنگام روشن بودن

زمانی که با چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون در هنگام روشن بودن دستگاه مواجه شدید، لازم است برد اصلی را مورد بررسی قرار دهید. همچنین در برخی موارد فرسوده بودن محافظ برق باعث می شود تلویزیون ولتاژ لازم را دریافت نکند و با مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون روبرو می شوید.

به این ترتیب پیش از آنکه با تکنسین های متخصص تماس بگیرید، یک مرتبه محافظ و رابط برق را چک کنید. چنانچه پس از انجام این کار ها باز هم مشکل برطرف نشد، لازم است از تعمیرکاران به منظور عیب یابی و تعمیر آن درخواست کمک کنید.

4. روشن شدن چراغ استندبای تلویزیون و روشن نشدن دستگاه

هنگامی که تلویزیون به برق متصل شده و دستگاه خاموش باشد، چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون امری طبیعی به شمار می رود. اما اگر تلویزیون روشن نشود، باید اقدام به دنبال کردن مراحل زیر نمایید:

  • پیش از هر کاری لازم است کلیه اتصالات تلویزیون به پریز برق یا دیگر دستگاه ها را قطع نمایید.
  • پس از گذشت چند دقیقه مجددا تلویزیون را به برق متصل کرده و آن را روشن نمایید. در صورتی که مشکل همچنان باقی بود، تلویزیون را به مدت 24 ساعت از برق جدا کرده و سپس آن را چک کنید.
  • در برخی مواقع ممکن است مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون ریشه در ریموت تلویزیون داشته باشد. در این صورت باتری های ریموت را خارج کرده و همچنین ریموت دستگاه های دیگر را از آن جدا کنید. سپس با دکمه پاور تلویزیون را روشن کنید. در صورتی که مشکل حل شد، بیانگر خرابی ریموت کنترل است.
  • اما چنانچه مشکل برطرف نشد، لازم است از مراکز مجاز تعمیرات تلویزیون جهت عیب یابی و تعمیر دستگاه کمک بگیرید.

5. چشمک زدن 3 باره چراغ پاور تلویزیون

در مواقعی بروز ایراد در کابل ها، برد اصلی تلویزیون، پاور برد و غیره توسط یک هشدار مشخص به شما اعلام می گردد. در صورتی که چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون 3 مرتبه پشت سر هم اتفاق بیفتد، هیچ اقدامی نکنید و فقط از تعمیرکاران مجاز درخواست کمک نمایید. آن ها با بررسی مشکل، نسبت به تعویض یا تعمیر قطعات اقدام می کنند.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید