اشتراک گذاری

حل مشکل سایلنت شدن خودکار گوشی های اندروید

یکی از مشکلات تقریبا رایجی که برخی از کاربران با آن روبرو می شوند، مربوط به سایلنت شدن خودکار گوشی های اندروید است. این مشکل زمانی بیشتر خودنمایی می کند که منتظر تماس مهمی باشید و بعد از مدتی متوجه شوید گوشی شما زنگ خورده است. برای خارج کردن گوشی های اندروید از حالت سایلنت روش هایی ارائه شده است که می توانید آن ها را انجام دهید. در ادامه بیشتر به این مبحث پرداخته ایم.

سایلنت شدن خودکار گوشی های اندروید

روش های رفع مشکل سایلنت شدن خودکار گوشی های اندرویدی

به منظور رفع مشکل سایلنت شدن خودکار گوشی های اندروید روش هایی در اختیار کاربران قرار داده شده است که از قرار زیر هستند. در صورتی که با امتحان هر یک از روش ها مشکل حل نشد با نمایندگی تعمیر موبایل سونی تماس بگیرید.

خاموش و روشن کردن مجدد گوشی

یکی از ابتدایی ترین و راحت ترین اقداماتی که در هنگام هر گونه مشکلی توصیه می شود، خاموش و روشن کردن مجدد گوشی است. گاهی ممکن است مشکلات به همین راحتی رفع شوند و نیاز به بررسی روش های دیگر نباشد.

اگه میخوای بدونی علت گیر کردن موبایل سونی روی لوگو چطور اجام میشه؟ با دنبال کردن این مطلب همراهم باش

کنترل صدای گوشی

روش دیگری که برای رفع مشکل سایلنت شدن خودکار گوشی های اندروید وجود دارد، مربوط به تنظیمات صدای گوشی است. در این بخش اصولا چهار مورد دیده می شود که مربوط به صدای آهنگ و فیلم، صدای تماس، صدای زنگ گوشی و زنگ های آلارم یا هشدار است. پس باید صدای گوشی را کنترل نمایید تا در حالت مطلوب و ایده ال باشد.

تنظیمات گوشی های اندروید

در برخی مواقع سایلنت شدن خودکار گوشی های اندروید می تواند ناشی از دستکاری در تنظیمات باشد. در گوشی های اندروید گزینه ای طراحی شده است به نام Do Not Disturb یا مزاحم نشوید. در صورتی که این گزینه در گوشی شما تنظیم و فعال شده باشد، حالت سایلنت در دستگاه شما فعال می شود.

سایلنت شدن خودکار گوشی های اندروید

به منظور خارج کردن گوشی های اندروید از حالت سایلنت از قسمت تنظیمات صدا گزینه Do Not Disturb را انتخاب کنید و وارد آن شوید. در انتهای این صفحه گزینه ای وجود دارد که روشن یا خاموش بودن این حالت را نشان می دهد. شما می توانید با خاموش یا غیر فعال کردن این قابلیت، مشکل سایلنت شدن گوشی را رفع کنید.

برای آموزش ترفندهای بالا بردن سرعت موبایل سونی خوندن این مقاله رو از دست نده 🧐

روشن کردن گوشی خود در حالت safe mode

در صورتی که با انجام دادن اقدامات بالا باز هم با مشکل سایلنت شدن خودکار گوشی های اندروید روبرو بودید، می توانید روش دیگری را امتحان کنید. در این شرایط این احتمال وجود دارد که نصب یک اپ باعث ایجاد مشکل شده باشد. به همین منظور با قرار دادن و روشن کردن گوشی خود در حالت safe mode می توانید اپ ها را از کار انداخته و مشکل را مورد بررسی قرار دهید.

خارج کردن گوشی های اندروید از حالت سایلنت

به منظور روشن کردن گوشی در حالت safe mode می توانید دو اقدام انجام دهید. اقدام اول اینکه در زمان خاموش کردن دستگاه پس از اینکه دکمه پاور را نگه داشتید، چند ثانیه انگشت خود را برندارید تا از شما سوال کند قصد دارید گوشی شما در حالت safe mode روشن شود. حالا با تایید این پرسش، در زمان روشن کردن این حالت فعال خواهد شد.

اقدام دوم که به منظور روشن کردن گوشی در حالت safe mode انجام می شود، این است که گوشی را با دکمه پاور خاموش کنید. زمانی که دوباره قصد روشن کردن داشتید، دکمه پاور را رها کنید و ولوم منفی را فشار دهید تا به منوی بوت دسترسی پیدا کنید و گزینه safe mode را انتخاب نمایید. با این اقدامات گوشی شما به صورت خودکار سایلنت نمی شود و مشکل شما رفع خواهد شد.

دلایل گیر کردن گوشی بر روی حالت سایلنت

گیر کردن گوشی در حالت سایلنت می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. یکی از دلایل رایج، مشکلات نرم‌افزاری است که ممکن است به‌دلیل به‌روزرسانی ناقص یا باگ‌های موجود در سیستم عامل رخ دهد و گاهی اوقات با یک ری‌استارت ساده مشکل حل می‌شود. همچنین، فعال بودن حالت “مزاحم نشوید” می‌تواند باعث شود که گوشی به‌طور مداوم در حالت سایلنت باقی بماند، بنابراین باید این تنظیمات را بررسی کنید. برخی اپلیکیشن‌های شخص ثالث نیز ممکن است تنظیمات صدا را تغییر داده و گوشی را به‌طور خودکار در حالت سایلنت قرار دهند. 

از طرف دیگر، مشکلات سخت‌افزاری مانند خرابی دکمه‌های تنظیم صدا یا سوئیچ سایلنت نیز می‌تواند منجر به گیر کردن گوشی در این حالت شود. همچنین، بررسی پروفایل‌های صدای گوشی نیز اهمیت دارد، زیرا ممکن است پروفایل فعلی به‌طور ناخواسته روی حالت سایلنت تنظیم شده باشد. اگر این راهکارها مشکل را حل نکردند، ممکن است نیاز به بازنشانی کارخانه‌ای (Factory Reset) یا مراجعه به مرکز تعمیرات سونی باشد.

5/5(1 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید